Bliži nam se međunarodni dan Dravet sindroma čijim povodom udruga Dravet sindrom Hrvatska organizira edukativni susret pod nazivom KORACIMA NADE, koji će se održati u Splitu, Duhovna oaza Sv. Marije Krucifikse, Ul. Svetog Mihovila 43, 21000, Kamen; od 23. – 26. lipnja 2022.
Projekt „Koracima Nade“ Udruga provodi od početka svog aktivnog rada. Obuhvaća okupljanje roditelja i stručnjaka kroz
3-dnevni susret. Program se temelji na
edukaciji, informiranju te individualnoj podršci obiteljima u području zdravstva i
psihosocijalnih potreba oboljelog i obitelji, namijenjen je oboljelima i njihovoj obitelji te zdravstvenim i socijalnim djelatnicima.
Glavni cilj projekta je osnažiti i pružati podršku oboljelima i njihovoj obitelji, educirati te pružati individualni pristup oboljelom kako bi se tijekom godine lakše nosio s izazovima koje bolest donosi.

Ovo je prvi susret od početka pandemije stoga ne možemo dočekati konačno zamijeniti naše male ekrane sa susretom uživo!

Za one koji nisu u mogućnosti pridružiti nam se uživo, 24. lipnja 2022. s početkom u 10 h, održat će se hibridni simpozij na kojem će se razgovarati o gorućim temama poput novih terapija, uključujući i gensku, komorbiditeta i tranzicije.

25. lipnja 2022. će se održati edukativne radionice, uživo, čije su teme također od velike važnosti u svakodnevnom životu oboljelih i njihove obitelji.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u Splitu ili putem Zooma kako bi zajedno obilježili dan Dravet sindroma!

Program je dostupan na: http://dravet-sindrom-hrvatska.hr/wp-content/uploads/2022/06/Pozivnica-DS-simpozij.pdf

Za sudjelovanje na 3-dnevnom susretu, uživo, prijaviti se možete putem e-pošte: info@dravet-sindrom-hrvatska.hr

Za sudjelovanje na hibridnom simpoziju 24. lipnja u 10 h, prijaviti se možete na: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIuceutrjsrHNa4w5qeKV2kCzX50hqhEyKR