O NAMA

UDRUGA RODITELJA I DJECE DRAVET SINDROMA HRVATSKA – Dravet sindrom Hrvatska osnovana je 04.11.2014. godine u Splitu. Udruga je stvorena u cilju stvaranja uvjeta za što kvalitetniji život osoba koje boluju od Dravet sindroma kroz edukaciju roditelja i liječnika, medicinska istraživanja te unaprjeđenje sustava zdravstvene i socijalne skrbi. Članovi su nam sa područja Republike Hrvatske.
Od osnutka (2014 g.) do danas održavamo godišnje simpozije i edukacije za roditelje i liječnike. Članovi smo Dravet syndrome Europa federation i KUZ-a (Koalicija udruga u zdravstvu).

ČLANSTVO

Članovi Udruge mogu postati osobe koje imaju Dravet sindrom ili srodne sindrome, članovi njihovih obitelji, liječnici i drugi zdravstveni djelatnici koji se profesionalno bave ovom problematikom.
Postanite članom Udruge! (pristupnica)
Da biste postali član Dravet sindrom Hrvatska, potrebna je pristupnica. Ispunjenu pristupnicu potrebno je poslati poštom na adresu Udruge, putem e-maila ili je osobno uručiti.

NAŠI DOKUMENTI

SURADNJA

Suradnja sa znanstvenicima i istraživačima da se bolje razumije Dravet sindrom i pomoć u otkrivanju tretmana i pronalaženju novih lijekova.

POTICANJE

Poticanje međunarodne suradnje između pacijenata, organizacija i stručnjaka, te zakladama i savezima drugih država koji se na bilo koji način skrbe za djecu i obitelji oboljeli od Dravet sindroma.

EDUKACIJA

Edukacija  roditelja i djece oboljele od Dravet sindroma.

NAŠI SPONZORI I PARTNERI

Hvala što nas podržavate! Zbog vaše pomoći možemo provoditi važne aktivnosti za poboljšanje života osoba koje boluju od Dravet sindroma.