Dravet Dnevnik

Aplikacija

Dravet Diary je elektronički dnevnik proizveden za osobe oboljele od epilepsije osobito za oboljele od rijetkog i kompleksnog sindroma Dravet. Ovaj elektronički dnevnik je je stvorila udruga Dravet Italia Onlus. 

Aplikaciji se može pristupiti putem web stranice (https://www.dravetdiary.com/en) ili preuzimanjem aplikacije u AppStoreu i/ili Google Storeu.

Svrha Dravet Diary-a je pažljivo dokumentiranje epileptičnih napadaja, zdravstvenih stanja i korištene terapije kao i pripremanje ovih informacija u oblik koji se lako može prenijeti liječnicima kako bi bili obaviješteni o napretku bolesti.  

Ovaj učinkovit alat, namijenjen obiteljima koje skrbe za svoju djecu, adolescente i odrasle oboljele, nastoji poboljšati liječenje i nadziranje bolesti i istovremeno pružati liječnicima točne i ažurirane podatke.  

Aplikacija Dravet Diary je besplatna i dostupna na nekoliko jezika (uskoro i na hrvatskom jeziku) te na AppStore, Google Store i web stranici (https://www.dravetdiary.com). 

S istim računom možete se prijaviti s više uređaja i tako brže i lakše ažurirati informacije!

Omogućuje vam da održavate kontrolu nad upravljanjem svih važnih čimbenika poput različitih varijabli koje su izravno povezane s bolešću kao što su lijekovi, epileptični napadaji, moguće nuspojave, dodatan rizik od drugih patologija i dodavanje videozapisa epileptičnih napadaja.  

Dravet Diary je proširio svoju upotrebu na svakodnevni život s mogućnošću korištenja aplikacije za dokumentiranje medicinske dokumentacije, arhiviranje medicinske dokumentacije i aktivnosti kao i za učitavanje pdf dokumenata koji su relevantni za oboljelog. 

Također ima i odjeljak za “Hitna stanja” s protokolom za hitna stanja, kontaktima i mogućnošću pozivanja izravno putem aplikacije.