8. i 9. rujna održan je prvi NEUROSENSE Summit!

Od srca zahvaljujemo našoj Ireni Bibić na izvrsnom predstvaljanju rezultata prve NEUROSENSE ankete i odličnoj raspravi!

Izjavu voditelja projekta NEUROSENSE prenosimo u cijelosti!

NEUROSENSE Summit 2023: Izvanredno putovanje

 

Dok se spuštaju zastori NEUROSENSE Summita 2023., ispunjeni smo neizmjernim ponosom i zahvalnošću za nevjerojatna dva dana koja smo proveli. Ovi trenuci bili su dokaz snage, suradnje, razmjene znanja i posvećenosti naše zajednice unaprjeđenju na području epilepsije i SUDEP istraživanja.

 

Atmosfera je bila puna entuzijazma, ispunjena opipljivim osjećajem timskog duha. Zajedno smo krenuli na putovanje kroz izvrsne znanstvene rasprave koje su bile iznimno inspirativne. Ovo su bili intenzivni dani, ali su također bili i vrlo plodonosni, ostavljajući nam nove uvide i perspektive koje će oblikovati budućnost istraživanja SUDEP-a i epilepsije.

Od srca želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali, jer bez vaših doprinosa ovaj događaj ne bi bio moguć.

Bibić Irena iz Dravet sindrom Hrvatska i José Ángel Aibar iz Fundación Síndrome de Dravet, koji su dio NEUROSENSE Savjetodavnog odbora oboljelih, pohvaljujemo vas što predstavljate neprocjenjivu perspektivu osoba s epilepsijom i njegovatelja. Vaši su uvidi svjetlo vodilja u našoj misiji da napravimo razliku.

Našem cijenjenom savjetodavnom odboru, Emilio Perucca, Torbjörn Tomson, Riccardo Paolo Camisasca, Winfried Wagner-Redeker, Tino Rossi, Andre da Costa, Eduardo Moura, Mathieu Bollen, João Claro, Alberto Salleo, Joaquim Costa, Filipe Sousa, Vaše vodstvo u našim znanstvenim raspravama su kompas koji nas drži na pravom putu. Vaša stručnost je neprocjenjiva i zahvalni smo na vašoj nepokolebljivoj podršci.

Posebna pohvala svim članovima konzorcija NEUROSENSE, Onur Parlak, Carlos Conde, Sándor Beniczky, Philippe Ryvlin, Sidsel Armand Larsen, Adriano Bernini, Massimo Mantegazza, Fabrice Duprat, Ricardo Matias, Claudia Louro, Beatriz Mano , Miguel França, Ricardo Peixoto, Ana Pinto Branco Teixeira, João Ferreira, Vaš proaktivan angažman i izvrstan timski duh bili su pokretačka snaga naših postignuća. Zajedno smo sila na koju treba računati, a mogućnosti za revolucionarna istraživanja su neograničene.

NEUROSENSE Summit 2023. možda je završio, ali zamah koji je stvorio nastavit će nas tjerati naprijed. Uzbuđeni smo vidjeti kamo će nas ovi uvidi i suradnje odvesti u našem nastojanju da promijenimo živote oboljelih od epilepsije.

 

Hvala vam svima što ste bili dio ovog nevjerojatnog putovanja.

 

Uz zahvalnost od srca,

NEUROSENSE