Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Advent Dravet: Zajedno možemo

2 prosinca, 2023 @ 10:00 - 12:30

Draga naši članovi, prijatelji i pratitelji,

Udruga Dravet sindrom Hrvatska srdačno Vas poziva na simpozij ADVENT DRAVET – ZAJEDNO MOŽEMO koji će se održati 2. prosinca 2023. s početkom u 10:00 sati na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, 2. kat, Ilica 242, 10000 Zagreb.

Ovaj simpozij jedinstvena je prilika za okupljanje, učenje i sudjelovanje u raspravama o rijetkim i kompleksnim epilepsijama. Organizirali smo opsežan program sa stručnjacima na području epilepsije koji će podijeliti svoje uvide i znanja o ovim ključnim temama.

Nakon simpozija održat će se prigodni adventski domjenak.

Vjerujemo da okupljanjem i dijeljenjem naših iskustava i stručnosti možemo napraviti značajnu razliku u životima onih koji boluju od rijetke i kompleksne epilepsije.

Pridružite nam se na simpoziju i slobodno pozovite druge kojima bi ovaj događaj mogao koristiti. Vaša prisutnost i aktivno sudjelovanje doprinijet će našoj zajednici s većom podrškom i informiranosti.

Advent Dravet organiziran je u suradnji s udrugom Dravet Slovenija, Referentnim centrom Ministarstva zdravstva za epilepsije i konvulzivne bolesti razvojne dobi, Referentnim centrom Ministarstva zdravstva za epilepsiju, Koalicijom udruga u zdravstvu i Hrvatskom udrugom za epilepsiju.

PROGRAM I PRIJAVE

Details

Date:
2 prosinca, 2023
Time:
10:00 - 12:30

Organizer

Dravet sindrom Hrvatska
View Organizer Website

Venue

Hrvatsko katoličko sveučilište
Ilica 242
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map